Yritys ja rekrytointi

Reilu tiimi

Psykoterapiakeskus Reilu Oy

Yrityksemme nimi tulee rehellisyyden, avoimuuden ja joustavuuden periaatteesta. Tällä tarkoitetaan, että yritys pyrkii tuottamaan arvoa asiakkaille, yhteisöille, yhteiskunnalle, työntekijöille ja yritykselle. 

Asiakkaille reiluus tarkoittaa hinta/laatusuhteeltaan ammattitaitoista ja joustavaa palvelua. Hyvän työtuloksen kautta Reilu Oy tuottaa hyötyä yhteisöille ja yhteiskunnalle. Reilu Oy tarjoaa asiakkailleen sosiaalisen kuntoutuksen oheispalvelua mm. liikuntapainotteisten ryhmien muodossa, jotka ovat asiakkaille maksuttomia. Työtekijöilleen Reilu Oy tarjoaa kilpailukyiset edut ja palkkauksen. Työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja heidän ammatillista kehittymistään tuetaan ja kannustetaan. Psykoterapiakeskus Reilu Oy keskeinen tavoite on olla lisäämässä osaamisellaan ja toiminnallaan alueemme hyvinvointia. 

Mitä hyvää voimme
tehdä sinulle tänään?

Työntekijälle

Olemme kiinnostuneita lisäämään ammattilaisia tiimiimme. Meillä on mahdollista työskennellä kuukausi- tai provisiopalkkaisena työntekijänä. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen, joustavat työntekomahdollisuudet ja Reilun kannustavan tiimin tuen. Jos olet kiinnostunut tulemaan joukkoomme ota yhteyttä yritys@terapiareilu.fi