Lyhytterapia

Lyhytterapia voi auttaa, jos sinulla on seuraavia ongelmia 

 

Ongelmat unen ja palautumisen kanssa 

Onko sinulla vaikeuksia nukahtaa? Heräiletkö useita kertoja yössä? Onko vuorokausirytmisi sekaisin? Oletko herätessäsi usein väsynyt? Näetkö toistuvia painajaisia? 

Mielialan mataluus ja uupumus 

Erilaiset pelot 

Stressi ja ahdistuneisuus 

Traumaattiset kokemukset 

Elämäntilanne kriisi 

Alentunut työteho 

Yksinäisyys 

Parisuhteen haasteet 

Haasteelliset tavat 

Hoidon tarpeen arvio

Psykoterapiakeskus Reilun lyhytterapiassa tutkitaan yksilöllisesti asiakkaan avun tarvetta. Aluksi yhdessä määritellään keskeisin ongelma ja tutkitaan siihen vaikuttavia tekijöitä. Tämän pohjalta luodaan tavoitteet ja suunnitellaan hoito tutkimusnäyttöön perustuvia menetelmiä käyttäen. Hoidon kesto on usein 3 – 5 tapaamiskertaa. Tarpeen mukaan hoito voi olla pidempi. 

Lyhytterapeuttimme ovat mielenterveyden vankkoja ammattilaisia ja he omaavat pitkän kokemuksen mielenterveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä, peli- ja riippuvuus ongelmien ja elämänkriisien sekä traumojen hoidosta. Lyhytterapeuttimme kehittävät osaamistaan opiskelemalla psykoterapeuteiksi ja heidän työtään ohjataan ja valvotaan kokeneiden psykoterapeuttien toimesta. 

Hakeutuminen lyhytterapiaan 

Lyhytterapiaan pääsee tällä hetkellä nopeasti! Vapaita aikoja voi tiedustella yhteydenottolomakkeen kautta tai lähettämällä toivomalleen lyhytterapeutille sähköpostia. Terapiaan voi hakeutua myös omalla kustannuksella tai työnantajan/ vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. 

Työnantajille

Mielenterveyteen liittyvät ongelmat ovat tämän hetken suurin yksittäinen työkykyhaaste. Kuten muissakin terveysongelmissa, myös mielenterveyden osalta ennaltaehkäisy on kustannustehokasta. Lyhytterapia on erinomainen keino ennaltaehkäistä mielenterveysongelmien syntyä tai niiden syventymistä. Se myös kohentaa yrityksen henkilöstön hyvinvointia ja työssä jaksamista.

Tarjoamme yrityksille räätälöityjä paketteja henkilöstön lyhytterapian mahdollistamiseksi. Yrittäjä ota yhteyttä niin laaditaan juuri yrityksellesi sopiva paketti taatusti kilpailukykyiseen hintaan. Yhteydenotot osoitteeseen yritys@terapiareilu.fi